Smålands-särlan

Den snåla smålands-särlan är en mycket vanlig syn i Halmstad. Den lever där året om och sitter ofta och kuttrar längsmed husväggarna på lördagkvällarna.
Smålands-särlan är väldigt säregen då den lätt umgås med andra raser. Dock är det inte lika oskyldigt och vackert som det låter. Tvärtom.
Smålands-särlan lever på andra genom att nästla sig in och sedan "låtsas" vara del av andra raser och därigenom spara sig både tid och pengar.
Med det höga pannbenet och de lustigt formade ansiktshåren, så utgör smålands-särlan en av de mest säregna arterna i vårat land. Smålands-särlan talar ofta om "amerikat" och hur fint det skulle vara att komma dit. Tyvärr så är smålands-särlan landbunden då den lider av extrem höjdskräck. Därav att "det småländska höglandet" inte är så högt, utan bara ett försök av smålands-särlan att försvara sin fobi.
Smålands-särlan är ofta klädd i antingen rutig fleece-skjorta och orange stövlar eller djupt v-ringad tröja och alldeles för tighta jeansbyxor. Lumberjack och skogs-brat som de två typerna också kallas.
Smålands-särlan cirkulerar också ofta i tidningarna under rubriker som: "Hembränningshärvan avslöjad", "Man försökte lura läskautomat" och "Vem fan är Zlatan?".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0